Castell-Platja d’Aro limitarà l’aforament a les platges i cales i no hi haurà divisió de públics

No està previst que hi hagi zones específiques segons l’edat o tipologia dels banyistes

L’alcalde, Maurici Jiménez, ha avançat que entre les àrees de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Serveis ja estan elaborant un pla per a controlar l’aforament i garantir les distàncies de seguretat entre els banyistes.

La Platja Gran i les cales es dividiran en segments de 150 metres, amb un nombre màxim de grups de banyistes a cada segment. Els segments estaran delimitats per passeres. No hi haurà una divisió dels banyistes en funció de l’edat o perfil dels banyistes.

Entre nucli i nucli de banyistes s’haurà de respectar una distància mínima de nou metres, d’acord amb el que fixa la normativa.

També hi haurà un equip de quinze informadors i informadores que faran tasques de divulgació i vigilància del compliment de les mesures.

Les persones amb accessibilitat reduïda o persones grans (l’edat dependrà de la normativa que reguli l’activitat a les platges), perquè són col·lectius de risc, tindran accés preferent a les zones amb passeres que portin a línies de vida i serveis de suport a aquests col·lectius, segons ha explicat l’alcalde.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

17 Replies to “Castell-Platja d’Aro limitarà l’aforament a les platges i cales i no hi haurà divisió de públics”

  1. Penso que seria bona idea que els que estem ampatronats a Platja d’Aro es tindria que fer una part de platja apartat.. dels de segona residència.. . per què com tots sabem els que venen de Barcelona no són gaire respetuosos en general i faran el que voldran… per què ja es veu ara… en aquests moments els que ja estan instal·lats… com van sense respectar distàncies i amb grups..

    1. Perdona, no generalitzis ho trobo de molt mal gust perquè nosaltres paguem impostos com tots els residents i dels quals més aviat us en beneficieu vosaltres! Trobo el que demanes un desgreuje, jo no he pujat d’ença l’estat d’alsrma i no per falta de ganes però d’inconscients n’hi ha a tot arreu!car

    2. Si pogués ser el veins dels pobles proxims també!, ja que tambe ens veiem afectats per el turisme i no podem ni surtir de casa i menys trepitjar la platja a l’estiu tot i viure a 10km d’ella.

    3. Julia a xenòfoba!
      Això sí, només dels de Barcelona, és clar.
      Deu ser que la resta del món son súper civilitzats.

      Quina llàstima que hi hagi gent així a la nostra ciutat, però que probablement visqui del turisme. Ah, no, que els de “segones residències de Barcelona” no fan turisme, només fan el gamberro!

      Au va!!!

    4. I si ets de Barcelona i vius, fa anys a S’Agaro?
      Que ens faries
      No crec que els hàbits, bons i dolents tinguin a veure amb l’origen de les persones
      A Platja d’Aro, que dius tu hi ha gent de diverses procedències… Com ho faries, origen habit qualificació
      ?

    5. Que ha nascut a conseqüència de?
      I que, potser, ara estàs disposat a reconsiderar, oi?

      Vols dir que, ara pots canviar d’opinió, ho hauràs fet en alguna altre ocasió, imagino

    6. El dia que els de Barcelona i de fora del municipi es cansin de la gent que els considera com tu ( gent que fan nosa ) i no vinguin mes ja veurem on va a parar el oci i la economia de la zona …

  2. Crec q hauríem de fer una platja amb prestigi, per tots, amb distancia o seguretat i amb un cost

  3. Segons aquesta veu una de Platja d Aro tots els q no som d alla pero vivim aqui i paguem impostos no tenim dret, doncs si tots els de fora no vinguessin a Platja d Aro que faríeu? De que us haguesiu fet tant rics, les botigues, terrases, hotels, els omplireu vosaltres?.

  4. Nosaltres no estem empadronats per qüestió de metges però fa molts anys que vivim a s’Agaró, haig de dir que ha cambiat molt igual que platja d’Aro i no és per millor i em sap molt de greu veureu
    Hauríem de ser més cívics tot plegats, esperem que l’ajuntament trobi la manera de que poguer gaudir de les nostres platges

  5. Veig raonaments encertats i d’altres no tant. El que ens cal a tots plegats es una bona dosis de tolerancia i d’estimar.nos.
    Veureu el cambi.!!

  6. Estic al•lucinat amb els comentaris…,

    Aquest es el petit reflexe del que ens ha deixat la darrera epoca. Divisió, rebuitg, intolerancia…. això ha estat gracies a la classe política que tenim. Son tal que així… han treballar en base a l’enfrontament, la divisió, la rencunia i l’odi, sense en cap moment intentar bases de diàleg.

    Els impostos que paguem tots son per millorar els serveis que ha de gestionar l’ajuntament.
    El que sería recomanable, fora que el “guiri” que ve per dos reals l’hi sortis mes car i es deixes algo mes de diners al municipi. No nomes basura I vomitades per terra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.