496 diagnosticats, 53 morts i 146 altes

Són les dades actualitzades avui per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dimarts, tenen diagnosticats 496 casos de Coronavirus (dijous passat eren 481).

Dades concretes d’aquest dimarts, 12 de maig de 2020

➡️ Pel que fa a pacients ingressats a l’hospital, n’hi ha 19 confirmats i 4 en espera de resultats del test. 20 pacients ingressats a l’hospital han mort i des del 13 de març, s’han donat d’alta 116 persones que han pogut marxar cap a casa.

➡️ Hi ha 41 professionals sanitaris confirmats i 16 estan aïllats a casa pendent de rebre el resultat del test. Dels pacients ingressats al centre hospitalari tres són sanitaris.

➡️ Hi ha 21 casos confirmats al centre Palafrugell Gent Gran. En aquest centre ja hi han mort 32 persones. També s’han donat 30 altes.

➡️ Ha mort una persona al centre Palamós Gent Gran i hi ha 4 persones pendents de resultats del test.

*Les dades proporcionades per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós contemplen variables o col·lectius que no apareixen en dades procedents d’altres fonts. Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “496 diagnosticats, 53 morts i 146 altes”

  1. La veritat és que em fa molta por aquesta crisi sanitària . Em provoca ansiedad, incertessa, des coneixement, etc. Bé, una sèrie d’emocions que estic vivint…d’aquest virus ( Covid-19 ). Es preocupant perquè els nateixos professionals , científics, epidemiòlegs, investigadors, etc… per a ells és un virus desconegut ,! Tot i què, enhorabona per a tots ells que estàn fent tots els esforços i molt més per descubrir com bagre aquesta pandèmia. Un aplaudiment per a tots ells!! Però mentiré les dades de contagios continuii a la alça , això no saps quan acabarà…. Per això , com he dit al principi, m’engoixa que és comenci la desescalada poc a poc…
    És contagia i és propaga entre les persones molt , si no es prenen les mesures de seguretat. I, per desgràcia, hi ha molta gent que és molt inconscient., amb aquest es mesures, a les proves i les imatges que s’’en vist pel medís de comunicació, per les xarxes Socials, etc. et posa en estat d’alarma !!!! Aquí us deixo al meu comentari.
    Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.