Els Pimpons de Castell-Platja d’Aro guanyen el 3r Premi de Carrosses Grans a la Rua de Sant Feliu de Guíxols

Bona acollida per part de les colles i del públic del nou (o antic) recorregut per la Carretera de Girona i la nova il.luminació.

Sant Feliu de Guíxols va celebrar aquest divendres a la tarda i nit la seva desfilada de carrosses i comparses amb la participació de més de 60 colles d’una quinzena de municipis d’arreu de les comarques gironines i més de 4.000 persones desfilant. La carretera de Girona, Placeta Sant Joan i Rambla Vidal també es van omplir de públic.

De les 13 colles de Castell-Platja d’Aro que van desfilar, Els Pimpons amb la seva proposta ‘Som d’una altra galàxia, i què!’ van aconseguir el tercer premi de la modalitat de carrosses grans.

buena-16831870_1595433907152111_78142938314527063_n
La carrossa de la colla Els Pimpons

Més de 20 colles premiades

El jurat de la rua, a la modalitat de comparses, va premiar en primer lloc Els Emmaskarats, en segona posició Xulivert, en tercer lloc Petard@s.som i en quarta posició Tramuntana.

A la modalitat de carrosses petites, el jurat va premiar en primer lloc Els Quatre Gats de Sant Feliu, en segona posició Els Esventats, en tercer lloc Els Esperits i en quarta posició Golfos & Grac’s.

A la secció de carrosses grans, la millor puntuació se la van endur en primer lloc La Sant Joanenca, en segona posició La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, en tercer lloc Els Pimpons i quarta posició Els Marrecs.

A la categoria de carrosses d’animació es va premiar a Els 4 Arreple-gats.

El premi especial a la coreografia va ser per La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, a la simpatia a Xulivert, a l’originalitat a Els Emmaskarats, el guardó ‘perquè em passa a mi?’ a Els Xiulets, el premi ‘tu cap aquí jo cap allà’ a Les Esponges, el premi ‘Anar-hi anant’ a Les Estrelles i el premi ‘Tongo’ al Far West La Leyenda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.