Castell-Platja d’Aro reparteix més de 8.000 euros en premis a la gran Rua de Carrosses i Comparses

Enguany, la dotació econòmica dels premis ha crescut un 60%

Més de 65.000 espectadors van seguir la Gran Rua de Castell-Platja d’Aro que es va allargar de les onze del matí (amb una pausa de 3 hores a l’hora de dinar) fins passades les deu de la nit. Més de 5.000 figurants i 82 colles de 17 municipis van omplir l’Avinguda del Cavall Bernat i l’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro de coreografies, animació, disfresses i carrosses per celebrar el 40è Carnaval de Castell-Platja d’Aro. Entre les onze del matí i la una del migdia van desfilar una desena de colles i, a partir de les quatre de la tarda, més de setanta. El recorregut estava a vessar de públic i el temps va acompanyar.

Durant el Ball de la Rua es van lliurar els premis a les colles amb una puntuació més alta.

29 premis diferents i metopes per les colles locals

A la modalitat de comparses, el primer lloc va ser per les Petardas.som de Sant Feliu de Guíxols, el segon per la Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols, al tercer van empatar l’Associació Kimbedeball de Salt i els Emmaskerats d’Olot, el quart per Les Trapelles de La Bisbal d’Empordà i el cinquè per Les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa d’Olot.

A la categoria de carrrosses petites es van premiar, en primera posició Els 4 gats de Sant Feliu de Guíxols, en segon lloc Golfo’s&Gracs de Sant Feliu de Guíxols, en tercer lloc els Embarrakaldats de Caldes de Malavella, en quart lloc la colla Xulivert de Sant Antoni de Calonge i en cinquè lloc Els Makis de La Bisbal d’Empordà.

A la secció de carrosses grans van assolir la millor puntuació del jurat, i per aquest ordre, La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, Els Pimpons de Platja d’Aro, Qui ens ha enredat de Castell d’Aro i la Colla Els Marrecs de Sant Feliu de Guíxols.

A l’apartat de colles locals, es van classificar, de més a menys puntuació, Els Pimpons, Qui ens ha enredat, Somos los que somos, Anem de Conya i I a tu què t’importa.

A la modalitat de millors disfresses van obtenir la millor puntuació, i en sentit descendent, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, Colla Els Marrecs, Colla Tramuntana, La Santjoanenca, Qui ens ha enredat, Pimpons i Petard@s som (les 3 últimes amb un empat).

I el premi a la colla que ha participat per primera vegada a la desfilada ha anat a mans de Les Trapelles de La Bisbal d’Empordà.

Diumenge de Carnaval

Aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, les colles de Castell-Platja d’Aro desfilaran a Castell d’Aro. A Platja d’Aro, al matí, hi haurà jocs gegants per les famílies i animació durant tot el dia.

La traca final, el Dimecres de Cendra

Les activitats de Carnaval s’aturaran durant el dilluns i dimarts. Les últimes activitats es faran el dimecres amb l’enterrament de la sardina i una sardinada popular per acomiadar el regnat de la colla Els Descarrilats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.