Castell-Platja d’Aro s’estrena a la Danish Golf Show de Dinamarca

El municipi ha participat aquest cap de setmana a la fira de referència del món del golf a Dinamarca al costat del Golf d’Aro i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

Des de divendres i fins aquest diumenge, Castell-Platja d’Aro s’ha promocionat a la Danish Golf Show de la ciutat danesa de Herning. En els darrers anys, l’afició i l’interès per aquest esport ha crescut molt a Dinamarca i la Ferie For Alle ha esdevingut el gran aparador de productes i destinacions de golf de tot el món.

La regidoria de Turisme hi ha estat present amb el Golf d’Aro dins l’estand del Patronat de Turisme Girona Costa Brava. L’assistència a la fira respon a la voluntat del municipi de donar-se a conèixer com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE). Actualment, la població està tramitant l’obtenció d’aquest segell esportiu, gràcies a les seves instal.lacions i la capacitat d’acollir grans esdeveniments, vinculat a la promoció i comercialització de l’oferta turística entre esportistes d’alta competició, turistes que combinen les seves vacances amb l’esport, la pràctica de l’activitat esportiva o públic que assisteix a grans esdeveniments esportius. Des de l’any 2014, el municipi també disposa del segell de Destinació de Turisme Familiar.

Un calendari de fires molt intens

Aquest febrer, el municipi també ha participat en la fira Salon de Vacances de Brussel.les a Bèlgica, dirigida al públic general i professional amb la presència de 700 expositors, una superfície expositiva de 19.000 metres quadrats i a la qual assisteixen cada any unes 100.000 persones.

La regidoria de Turisme també ha confirmat l’assistència, el mes de març, a ITB Berlín i Sevatur Bilbao i, al maig, a Expovacaciones Bilbao. Aviat, també s’anunciaran altres fires a escala nacional i internacional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.