Santa Cristina d’Aro recordarà a la poetessa, Elvira Gràcia i Tomàs, el 18 de març amb diferents actes d’homenatge

La setmana passada es van complir deu anys de la seva mort.

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i els Amics de la Unesco de Girona, entitat a la qual estava vinculada Elvira Gràcia, han organitzat una jornada de record a la poetessa.

El dissabte, 18 de març, a les deu del matí, s’inaugurarà una placa commemorativa a la casa on va viure, al nucli de Bell-lloc. A partir de les onze, la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro acollirà una glossa de la seva vida i la seva obra (que inclou cinc llibres editats entre els anys 1992 i 2005) a càrrec de l’escriptora i pedagoga, Glòria Jara, i el poeta, Lluís Lucero. Durant l’acte, també es farà una lectura de poemes, es lliurarà un punt de llibre commemoratiu i es farà un aperitiu als jardins de la Casa Màgica.

Elvira Gràcia Tomàs, poeta nascuda a Barcelona, va morir el 23 de febrer de 2007, a la seva casa de Bell-lloc d’Aro. Entre el seu llegat literari hi ha els llibres “Capsa de records”, “Brúixola poètica”, “Ales de lletra”, “No us ho diré pas tot…” i “Vitralls de silenci”, bona part dels quals il.lustrats per Joan Carandell. També va participar en la vetllada literària Nit de Poetes – Poetes d’avui de 1996 a Girona i la primera edició de “Plantem la Pau”.

 

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.