L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro ha presentat al World Mobile Capital de Barcelona el seu projecte de Robòtica Educativa

El centre ha estat seleccionat com a finalista dels guardons Mobile Learning Awards però, finalment, no ha estat premiat a la seva categoria.

Dins la modalitat d’Escoles Innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals, i la categoria de centres educatius, l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, durant uns deu minuts aproximadament, ha presentat al World Mobile Capital de Barcelona el seu projecte de Robòtica Educativa (podeu veure el projecte aquí) que s’emmarca dins del Pla d’Excel.lència Educativa de la Vall d’Aro. El centre platjarenc competia amb altres centres catalans. A l’acte hi han assistit la directora del centre, Neus Costa, i diferents professors que imparteixen els continguts de robòtica. La presentació ha anat a càrrec del professor, Lluís Planas. Finalment, el guardó a l’Escola Innovadora se l’ha endut l’Escola Joan Sallarès i Pla de Sabadell.

Els guardons reconeixen els projectes més innovadors de docents i centres educatius de Catalunya que apliquen l’ús de la tecnologia mòbil als seus programes acadèmics. Els premis es divideixen en dues modalitats: Experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals així com Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals. Els Mobile Learning Awards formen part del programa mSchools impulsat des de l’any 2012 pel Mobile World Capital Barcelona en col.laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA amb l’objectiu que els alumnes i els docents integrin les tecnologies mòbils a l’aula de manera eficaç i s’obrin noves vies d’ensenyament i aprenentatge que millorin el rendiment i l’ocupabilitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.