L’ambient de Carnaval ja regna a Platja d’Aro

Quan falta una setmana perquè comencin les activitats del Carnaval de Platja d’Aro 2024, el pròxim dissabte 3 de febrer amb el Sopar de Colles, els principals eixos comercials i diferents equipaments municipals ja presenten un aspecte festiu i carnavalesc.

Les màscares gegants, la il·luminació especial que s’encendrà els dies centrals de la festa i les lones promocionals engalanen des de fa uns dies diversos espais del nucli platjarenc.

La principal novetat en la decoració és el canvi d’ubicació del conjunt de màscares que hi havia en el giratori ‘Cel i Terra’. Amb la retirada de l’Abet de Nadal, en lloc de tornar el cub giratori ‘Costa Brava’, la rotonda de l’Ajuntament està presidida per tres màscares.

A la Casa de la Vila, el Palau d’Esports i Congressos , l’Avinguda de Castell d’Aro i l’Avinguda del Cavall Bernat hi ha elements que conviden a gaudir de l’ambient de les grans ocasions.

A part de la instal·lació de les màscares, també s’ha substituit en la decoració dels llums de Nadal, els panells amb motius nadalencs per panells amb elements divertits com serpentines i máscares.

Per tant, tot a punt perquè a partir del primer cap de setmana de febrer, tot el municipi doni la benvinguda al regnat dels Pimpons!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.