El saló FITUR de Madrid, primera cita de promoció turística de l’any

Aquest dimecres ha començat la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid. El saló s’allargarà fins diumenge amb la participació de 9.000 empreses, 152 països i 806 expositors.

Un any més, és la primera cita de promoció turística de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Fins a la capital espanyola s’hi han desplaçat l’alcalde Maurici Jiménez, la regidora de Turisme Imma Gelabert i la regidora d’Activitats Econòmiques Pilar Rojas.

Els representants municipals, que han estat presents en la inauguració de l’estand de Catalunya, establiran contacte amb diferents operadors i visitants per explicar-los la nostra destinació turística. El batlle ha explicat en les xarxes socials que són a FITUR “posant en valor els atractius de la nostra Costa Brava, explicant la nostra oferta comercial i turística, fent xarxa amb altres municipis turístics, i aprenent de la nostra competència per ser una millor destinació turística.

La regidora, Imma Gelabert, a les xarxes socials ha escrit “Dia intens de treball a Madrid FITUR. Sinergies creades, idees i ganes de continuar promocionant Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró”.

Dins de l’estand de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona també proporciona informació de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Enguany, Catalunya estarà present a una quarantena de fires internacionals de turisme.

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, afirma que la presència en aquestes fires “serveix per apropar als possibles visitants les característiques de cada una de les marques turístiques” catalanes i amb l’aposta per un “foment d’un turisme més ètic, innovador i responsable”.

La Generalitat avisa que el turisme haurà d’encarar la situació “d’emergència” per la sequera els pròxims mesos

El secretari general d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, ha admès durant la inauguració de l’estand català que el sector turístic, com la resta d’activitats econòmiques, haurà d’encarar la situació “d’emergència” per falta d’aigua.

“En aquesta situació de sequera, que viurà els mesos vinents diferents estadis, creiem que des del Govern hem d’estar al costat del sector empresarial per fer totes les reformes necessàries per fer un ús molt més eficient dels recursos hídrics”.

També detallat que, en els pròxims dies, el Departament d’Empresa presentarà una nova línia d’ajuts a l’eficiència en l’ús de l’aigua en maquinària i equipaments del sector turístic.

(font: Informatius RPA i ACN)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.