Programa número 60 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 30 de novembre a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio de l’Associació Culturejant, emès el passat 30 de novembre, us vam parlar sobretot de Napoleó, arran de la darrera pel·lícula estrenada sobre aquest personatge històric dirigida per Ridley Scott. Vam aprofitar per recomanar-vos també unes quantes lectures sobre Napoleó, fins i tot alguna obra escrita per ell mateix. A més, no vam oblidar que desembre és un mes de concerts i us en vam recomanar un parell dedicats a bandes sonores que es faran al Palau de la Música Catalana i al Liceu. I us vam recordar que el proper dia 16 de desembre tenim una cita amb el Trio Madrugada de Neuchâtel a l’església de Castell d’Aro. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.