Novetats musicals setmana del 27 de novembre

Seguim gaudint de bones entrades musicals en aquesta tardor de RPA amb 86 nous temes, dels que ja destaquen moltes nadales. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones novetats. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Joan Dausà, el reconegut músic santfeliuenc, ha llançat una nova joia musical just a temps per a la temporada de festes. La cançó titulada ‘Per Nosaltres i els de Dalt’ captura l’esperit nadalenc amb una melodia de pop intimista i lletres que destaquen la importància del retrobament amb éssers estimats en aquestes dates tan especials. La peça, que recorda als seguidors la sonoritat genuïna d’en Dausà, destaca el piano i la veu com a elements centrals.

La producció de la cançó ha anat a càrrec dels confiables Santos&Fluren, i el videoclip, que presenta el mateix Joan Dausà, ha estat creat per la Lyona.

Amb l’estrena d’aquesta nova peça, en Dausà també ha recordat que arriba una gira de Nadal que recorrerà diferents localitats del país. Aquesta gira, que culminarà amb un gran concert al Palau Sant Jordi el 20 de gener de 2024, ja ha esgotat la majoria de les entrades, demostrant la gran demanda i suport dels fans.

La gira de Nadal del Joan Dausà, que inclourà concerts en espais íntims com la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, el Teatre Bartrina de Reus, o el Teatre Auditori de Salou, reviurà l’encant de les seves actuacions piano i veu. Amb una barreja de nadales i altres cançons destacades, aquesta gira promet ser una experiència única per als seguidors del cantautor català.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Hombres G – Devuelveme a mi chica remaster 2023
Casa Rusa – Misa de las 10
Taylor Swift – Is it over now
Morat – Sobreviviste
Zara Larsson – Memory Lane
Take That – Where We Are
Rozalén – Lo tengo claro
Cris Juanico feat Francesc Pons – Pel camí
Jordi Gas – Presó
Laminal – Xarxa neuronal
Laura Gibert – A la nit

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.