3 empreses socialment responsables del municipi reben un reconeixement públic

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal Tècnica de Promoció Econòmica del Baix Empordà (Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge-Sant Antoni, Castell, Platja d’Aro i S’Agaró, Forallac, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí), recentment, han fet un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables de la comarca que han participat de la convocatòria i compleixen els requisits de les bases consensuades.

Les empreses reconegudes han demostrat realitzar pràctiques vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030.

La finalitat ha estat donar visibilitat a aquelles empreses del territori que generen un bon impacte social comportant-se de manera respectuosa amb totes les persones de l’organització, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració a on es planteja el repte de revisar la gestió de les persones treballadores per tal de proposar solucions per adaptar-se a nous models. Cal donar visibilitat a aquelles empreses que no només se centren en l’opinió dels seus clients o en la millora del producte, sinó aquelles que tenen una aposta clara per la millora de les condicions laborals, la captació de personal amb condicions i horaris transparents, empreses que han estat capaces d’adaptar-se a la nova realitat del mercat i dels candidats des de la perspectiva de la sensibilització amb el seu entorn social i econòmic.

Les empreses reconegudes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró han estat Hotel Bell Repòs, Limonchi Assessors i Cosmopolita Boutique Hotel.

De la resta de la comarca han estat distingides Verdsolar, Sarfa, Amco Mecanitzats Empordà, Lapona Armario Sostenible, Escampa Hotels, Instal·lacions Sasarols, Fundació Remença, Mas Cruïlles, Hotel Castell d’Empordà, Ecosol, Limpezas Let’s go, Aparthotel Arrels, J.Vigas, Fitor Forestal, Meca Centre, Hotel Casamar, Associació de l’Organització de Productors de Peix de Palamós, Peixos Torrent, La Fleca Detall, Home Service, Hotel La Costa-Balade , Dos kiwis, Helena Jornet Finques, Anncon Lleure i Oci, Fundació Guíxols Surís, El teu Turisme, Lalelei is beauty, Organic Cotton Colours, Codex Formació i Assessorament, Casa Santa Elena, Argana Bio, Restaurant les Corones, Take Your week, Tell Fusta i Fotovol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.