Diverses poblacions de la Costa Brava Centre participen en la 1a edició de la “ComerÇiada”

Inspirada en el Small Business Saturday americà o el Shop Local Day espanyol, d’aquest divendres fins diumenge (17 a 19 de novembre), se celebra “La ComerÇiada”, una iniciativa impulsada per la FOEG i 11 associacions de comerciants gironines (l’Associació de comerciants de Celrà, Girona Centre Eix Comercial, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació de comerciants d’Olot, la Federació d’Unió d’Empresaris de Salt, l’Associació de comerciants de Sarrià de Ter, Els Petits Plaers de la Bisbal d’Empordà, Oohxigen comerç i negoci de Palafrugell, Fecotur Palamós, Sant Antoni Comerç de Sant Antoni de Calonge i l’Associació Guíxols comerç i turisme de Sant Feliu de Guíxols) que cerca ressaltar els valors únics i la importància social i econòmica dels negocis locals.

Dissenyada per a fomentar el suport als comerços i donar el tret de sortida a la temporada nadalenca, la ComerÇiada s’estendrà del 17 al 19 de novembre, variant els dies segons cada població, i cobrint un cap de setmana ple d’activitats, sortejos o promocions en els establiments participants. De fet, la proposta cerca consolidar-se en l’agenda dels consumidors com un cap de setmana anual dedicat especialment al comerç de proximitat.

Per aquesta raó, durant aquesta campanya, les botigues col·laboradores s’identificaran fàcilment gràcies a un distintiu decoratiu comú que contindrà missatges positius al voltant del que representen.

No en va, aquesta iniciativa gironina busca subratllar l’essència única d’aquesta tipologia de comerç i el seu impacte positiu tant en la comunitat de la qual formen part com en l’economia i, a més, vol agrair la participació activa dels clients que fan possible que aquests negocis progressin. Per aquesta raó, els clients podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, promocions especials o sortejos de productes en els diferents comerços.

La FOEG es congratula d’haver pogut coordinar 11 associacions diferents per treballar conjuntament en aquesta campanya en pro del comerç de proximitat, una activitat que la patronal gironina considera absolutament estratègica per les viles i ciutats per la seva capacitat de pol d’atracció, per l’ocupació estable i de qualitat que genera i per la seva vinculació al turisme, ja que comerç i turisme són dues activitats econòmiques que es retroalimenten i que estan estretament relacionades entre elles. El responsable de comerç de la Junta de FOEG, Albert Gómez ha destacat: “són els comerços locals els que col·laboren amb les entitats, que donen vida als municipis i creen entorns nets i segurs, a banda de generar feina estable i de qualitat. I els seus impostos es queden aquí”

Amb l’eslògan “Les teves petjades són el meu batec”, La ComerÇiada promet ser un esdeveniment emocionant i significatiu, que celebrarà la rica diversitat i vitalitat del teixit comercial local a la demarcació de Girona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.