L’Associació d’Empresaris aquesta nit lliure els 1rs Premis Inspira

L’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, AdEM, celebra aquesta nit la 1ª edició dels Premis Inspira, en reconeixement de les empreses, associacions i personalitats que, amb la seva tasca, trajectòria i actitud, han esdevingut una font d’inspiració pel municipi.

L’esdeveniment constarà d’un sopar i el lliurament de premis.

Els guardons també tenen un caràcter solidari i de compromís amb l’entorn. Una part de l’import del cobert serà destinat a finançar el projecte “Oasis de papallones”, una iniciativa del Grup Natura Sterna per recuperar espècies pol·linitzadores mitjançant la incorporació de plantes autòctones i aromàtiques al Parc dels Estanys. D’aquesta manera es reconeixerà la tasca del Grup Natura Sterna, associació formada per un grup obert i heterogeni de persones amb l’únic denominador comú de l’amor per la Natura. Des de la seva creació, el 1990, han treballat de manera incansable en l’estudi, la divulgació i la protecció de la Natura de la vall del Ridaura, divulgant i promovent l’esperit, el gaudi i el respecte per la natura a les escoles i arreu.

Des d’AdEM han remarcat que la creació dels premis INSPIRA, persegueixen unir tant l’àmbit privat com públic, per una bona causa i per continuar inspirant el desenvolupament econòmic del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.