Una cinquantena d’espais i refugis climàtics per a protegir-se de la calor

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró ha elaborat un mapa informatiu sobre la xarxa de refugis climàtics i espais del municipi on podem protegir-nos de la calor.

En total, una cinquantena de punts repartits entre els tres nuclis, a l’interior d’edificis municipals i espais a l’exterior, que ofereixen espais de descans, ombrejats, assistència i per a hidratar-se.

El mapa es pot consultar a través de la plataforma Google Maps. I cada punt s’acompanya d’una fotografia de l’espai, el nucli on es troba i la manera d’arribar-hi. Cal recordar que les fonts de les platges i les fonts d’oci, a causa de les mesures excepcionals per la sequera, no funcionen. Però les fonts d’aigua de consum humà, estan funcionant.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró també ha elaborat uns gràfics informatius en vuit idiomes diferents: català, espanyol, francès, anglès, alemany, ucraïnès, rus i àrab.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.