Restauració local en la prestigiosa Guia de Restaurants de la Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet ha presentat aquest dilluns, 6 de maig, la seva nova guia de restaurants en un acte que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.

La guia és la carta de presentació del col·lectiu, i s’ha editat en dues versions: una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès.

Serveix per donar a conèixer i promocionar els 11 restaurants que integren el col·lectiu, entre els quals hi ha el restaurant Aradi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil pels informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a totes les oficines de turisme de la comarca i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la població local, amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori.

Podeu veure i llegir la guia, en format digital i interactiu, clicant damunt les fletxes que hi ha a la part inferior del document.

Guia-Cuina-Empordanet-2024

La guia conté informació bàsica de cada restaurant, mitjançant una comunicació clara i accessible, i contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala.

Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, per a posar-la a l’alçada del de cuina.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.