Programa número 66 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 9 de maig a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat 9 de maig us vam parlar del nostre proper concert, el que ens oferirà l’ensemble “Ars Vulgaris”, encapçalat pel clarinetista serbi-indi Robindro Nikolic, el diumenge 19 de maig a l’església de S’Agaró a les 19.30h. Vam aprofitar la celebració aquest cap de setmana de la fira Biocultura al Palau Sant Jordi de Barcelona per parlar-vos de diversos assajos relacionats amb el medi ambient: Sitopía y Ciudades hambrientas (ambdues a Ed. Capitán Swing) de Carolyn Steel i d’una obra pionera del moviment ecologista del segle XX: Primavera silenciosa de Rachel Carson. Pel que fa a la ficció, i amb aquesta mateixa temàtica, vam destacar la novel·la Sobre los huesos de los muertos de la premi Nobel polonesa Olga Tokarczuk i la darrera pel·lícula del cineasta japonès Ryüsuke Hamaguchi: El mal no existe. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.