Novetats musicals setmana del 27 de febrer

Aquest fred dilluns hem rebut 74 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Com sempre ja les podeu escoltar al 102.7 de la Fm i pels nostres canals a la xarxa.

NOVETAT DESTACADA

The Weeknd i Ariana Grande tornen a unir-se per quarta vegada. Després de Love me harder, Off the table i Save your tears, els artistes han llançat el remix de Die for you, el tema del canadenc en el seu disc Starboy.
The Weeknd està d’estrena, encara que aquesta vegada no ho fa tot sol. El canadenc ha llançat el remix de Die for you amb Ariana Grande. Aquesta notícia suposa una sorpresa per als fans de la intèrpret de Problem, ja que feia uns quants mesos que estava allunyada de la música i no semblava que sortís d’aquest ‘retir’.

Aquest tema forma part de Starboy, un disc que va treure el 2016. Sembla que The Weeknd té especial afecte a aquest tema. El 2021, coincidint amb el cinquè aniversari, va estrenar el videoclip que no va fer en el seu moment. Ara, set anys després, torna a donar-li una nova vida amb Ariana Grande.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Halsey – Die 4 me
Efecto Pasillo feat Bombay – Una canción bonita
Veintiuno – A la orilla
Karol G & Shakira – TQG
Jonas Brothers – Wings
Elena Gadel – Lobo
Ana Mena feat Natalia lacunza – Me he pillao X por ti
P!NK – When I Get There
Bebe Rexha – Heart Wants What It Wants
Los Diablos – Som De L’hopistalet
Lal’Ba – Estic per tu
Julia Blum – Canços amb titols llargs
Ivette Nadal – Pensament blau
Miquel Moya – Ocells De Foc
Sanxo – Gel

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.