Programa número 43 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 2 de febrer a Ràdio Platja d’Aro.

En el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat dijous dia 2, us vam parlar de les pel·lícules que més nominacions als Óscar han rebut aquest any, que es decidiran el proper 12 de març. Hem posat de manifest també la vigència de Lorca i Alejandra Pizarnik en les llistes de llibres de poesia més venuts i hem parlat del Festival de Literatura Mot, que se celebrarà el proper mes de març a Girona i Olot dedicat a la por. No ens hem oblidat pas de la música i hem fet esment especial a Jorge Drexler i el seu èxit a la darrera edició dels Grammy latinos, i dels propers concerts del violinista libanès Ara Malikian i del concert que dirigirà Pablo Heras-Casado a l’auditori de Girona amb la Mahler Chamber Orchestra.

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.