Novetats musicals setmana del 6 de febrer

Aquest dilluns hem rebut 71 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

‘Like a saviour’ és el nou tema d’Ellie Goulding, que acaba d’estrenar i que ha arribat acompanyat d’un videoclip molt desèrtic.
Estava previst que ‘Higher Than He??aven’, el nou àlbum d’Ellie Goulding, s’estrenés aquesta mateixa setmana, però l’artista va anunciar que s’endarreria fins al 24 de març. Cosa que va entristir molt els seus fans però que, a canvi, va avançar l’estrena d’aquest nou tema que va arribat aquest passat dimecres 1 de febrer, estrenant mes i presentant-lo com un dels seus videoclips favorits fins ara en tota la seva carrera. “Mentre tant, com agraïment per la vostre paciència, estic emocionada de confirmar que el meu nou single es diu ‘Like A Saviour’. Arriba aviat, hem gravat el vídeo i és un dels meus vídeos favorits que he fet”, va expressar.

Doncs aquest single ja és aquí i ja hem pogut escoltar-lo tant com gaudir del vídeo que l’acompanya. Una proposta cuidada al detall amb ella com a protagonista al mig del desert i acompanyada de diversos ballarins que complementen aquesta història que ha volgut explicar i on ella és la gran salvadora. Un disc que arriba dos anys després del seu doble àlbum ‘Brightest blue’ i del qual ja hem descobert aquest tema que ha presentat l’artista molt emocionada a les xarxes socials.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Daviles De Novelda & Abraham Mateo – Te miro a la cara
Maluma feat Marc Anthony – La formula
Despistaos feat Alex Ubago – Gracias
Miki Nuñez, Paula Koops – La mitad
Shania Twain – Best friend
Pink – Trustfall
Ava Max – Ghost
Lil Baby feat Fridayy – Forever
Van Morrison – Worried Man Blues
Alba Careta Group – Un nuvol blanc
Judit Neddermann – Llum al cel

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.