Les màscares, antifaços i pòsters anuncien la imminent arribada del Carnaval 2023

Les activitats comencen aquest dissabte amb la recuperació del format tradicional del Sopar de Colles amb espectacle de les colles locals

L’ambient de Carnaval ja fa setmanes que s’olora a tota la Vall d’Aro. Les famílies rematen les disfresses a casa, a les naus dels carrossaires es treballa sense descans per convertir les plataformes en escenes artístiques que captaran l’atenció de tothom i, a diversos espais de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, les màscares, antifaços i cartells promocionals, un dels trets identificatius del Carnaval platjarenc, fa dies que anuncien l’arribada d’una de les festes més esperades de l’any.

La instal·lació de les màscares i antifaços que guarneixen giratoris, equipaments municipals i punts freqüentats per visitants i locals, va començar després de Nadal, posant el compte enrere cap al regnat del Carnestoltes i les Reines del Carnaval.

La il·luminació, a les principals avingudes de Platja d’Aro, també s’ha disfressat amb elements divertits i de festa.

Tot està a punt perquè, aquest dissabte, 11 de febrer, comenci el primer Carnaval sense restriccions, ni limitacions i en les dates habituals, en l’avantsala de la Quaresma.

A causa de la Covid-19, l’any 2021, el Carnaval va ser simbòlic. I l’any passat, es va posposar unes quantes setmanes (es va celebrar a la primavera) i les activitats que es fan a l’interior es van fer a l’exterior per a garantir la seguretat de tothom.

Dotze dies consecutius, de l’11 al 22 de febrer, on es faran activitats familiars i multitudinàries. Podeu consultar el programa de la festa aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.