Programa número 40 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 15 de desembre a Ràdio Platja d’Aro.

Tot seguit us fem cinc cèntims del contingut del nostre darrer programa de ràdio, emès el passat dijous 15 de desembre. A banda d’anunciar-vos els actes amb què encetarem la temporada 2023, us hem parlat de músiques que ens acompanyen durant les festes nadalenques des de fa segles, com ara El cant de la Sibil·la, de la que us n’oferim dues versions, i el Messies de Häendel. Si escolteu el programa, sabreu a on veure-les en directe. A més, hem fet menció especial al Festival de Peralada, que l’any vinent enceta una edició de Pasqua amb un dels personatges més mediàtics del món de la lírica, el contra-tenor polonès Jakub Jözef Orlinski i hi posa punt i final amb el debut del jove tenor Freddie de Tommaso. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.