La fira Nadal Shopping Platja d’Aro, creix en superfície

L’esdeveniment ha començat aquesta tarda en el cor del centre comercial i s’allargarà tot el cap de setmana

El recinte de Nadal Shopping Platja d’Aro, situat a l’Avinguda de s’Agaró de Platja d’Aro ha obert portes aquest divendres a la tarda. Dissabte i diumenge estarà obert des de mig matí fins al vespre. L’accés és gratuït.

L’esdeveniment, que arriba a la quarta edició, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de l’Ajuntament.

El centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava esdevé el lloc de trobada de l’activitat nadalenca per a tota la família, una petita vila de Nadal amb múltiples activitats com la visita a Santa Claus amb obsequi, el lliurament de la carta en els Patges Reials, ambientació musical, atraccions infantils, jocs gegants per a petits i grans, tallers de maquillatge i altres treballs manuals i el mercat tradicional de parades amb articles i alimentació relacionada amb les Festes.

La principal novetat d’aquesta edició és que el recinte firal, que fins ara només ocupava la meitat de l’Avinguda de s’Agaró, enguany s’estén fins a l’Avinguda del Cavall Bernat on s’han instal·lat algunes atraccions de fira.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.