Pedro Torres, candidat de la Vall d’Aro en Comú a les Eleccions Municipals 2023

Pedro Torres és la sisena vegada consecutiva que assumeix el lideratge d’un projecte polític en uns comicis locals

Aquest dijous al vespre, s’ha fet en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, la presentació de Pedro Torres com a candidat a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró en les pròximes Eleccions Municipals, que se celebraran el 28 de maig de l’any vinent.

Torres té una llarga experiència en la política local i actualment forma part del govern municipal, liderant les unitats d’Infància, Joventut i Esports.

Sota el lema ‘Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, una manera de VIURE’, Pedro Torres ha explicat que els objectius fonamentals pel mandat 2023-2027 es plasmaran en els mesos vinents en un full de ruta que sortirà d’un procés propositiu i de debat dins l’Agrupació Local de la Vall d’Aro En Comú, en el qual també conviden a participar a tota la ciutadania.

Un treball que partirà de les següents línies mestres:

– La consolidació i ampliació del projecte VALOR HUMÀ com a una referència d’apoderament de les persones i les seves necessitats i capacitats.

– La defensa del model educatiu, d’infància, joventut i esportiu com a element referencial de relacions i convivència.

– L’assistència personalitzada, la problemàtica de l’habitatge per a joves i famílies vulnerables continuaran sent una de les nostres prioritats.

– I en el capítol urbanístic i dotacional d’equipaments municipals, la continuació, desenvolupament i creació d’aquests espais, Passeig Marítim, Centres de Primària i Secundària, potenciació de l’espai comercial, de restauració i hoteler, urbanitzacions, etc. Són ja una realitat a punt per a la seva consolidació.

– La desestacionalització a través de propostes i activitats turístiques, esportives i econòmiques per continuar essent la referència en l’àmbit nacional i internacional.

– L’atenció a la diversitat, la inclusivitat i el seguiment de les persones grans com a feif motif del programa.

Biografia de Pedro Torres

Pedro Torres López, cursa estudis de magisteri al col·legi universitari de Jaén. A falta d’acabar-los, es titula com a Auxiliar Major diplomat de Farmàcia per la facultat de Farmàcia de Barcelona.

​​En paral·lel participa de forma activa en diverses associacions i entitats de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Políticament, està inscrit a La Vall d’Aro en Comù. Anteriorment, havia militat a ICV (des de 1990).

Ha participat en cinc comicis municipals. En vista a les eleccions municipals de l’any 2023, serà la sisena vegada que assumeix aquest repte.

Durant la seva trajectòria ha exercit tasques de govern en un parell de mandats (2009-2011 i 2019-2023), liderant orgànicament àrees com Educació, Serveis Socials, Biblioteca, Joventut, Esports, Infància i Participació Ciutadana.

Una tasca que, segons ha definit el mateix Pedro Torres, el fa un bon coneixedor de l’administració pública des de totes les posicions, avalada per resultats contrastables i dedicació a la millora del municipi, tenint com a prioritat les necessitats i el creixement de les persones i les famílies vulnerables.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.