Un vistós espectacle de Girafes inaugura la 7a Edició de la Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols

Durant el cap de setmana s’han organitzat una trentena d’activitats de caràcter lúdic i familar

Sant Feliu de Guíxols torna a ser, des d’avui i fins diumenge, la capital de les rondalles, les històries, les fantasies i els contes.

La fira té com a fil conductor el fet d’explicar històries a joves, però també a adults. Hi ha parades de llibres, il·lustradors i artesania relacionada amb el món del conte i la fantasia.

Si bé el programa és atractiu de punta a punta, des de l’Ajuntament fan diverses suggeriments per gaudir al màxim de l’esdeveniment.

Cercavila inaugural: Aquest divendres, 10 de juny, a les 20.00, amb cercavila de Xirriquiteula Teatre, amb Girafes, començant al Monestir.

Tallers i molt més: Fira, contacontes i rondalles amb la presència de grans professionals, com Assumpta Mercader, contant contes. I sessions en anglès.

Espectacle itinerant: amb la Llebre i la Tortuga (Grup de Teatre Nu). Dissabte a les dotze del migdia.

Teatre multipremiat: L’obra de titelles i autòmats conta la història de la primera gossa astronauta. El muntatge va guanyar el Premi MAX al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar 2021, millor espectacle familiar i el BBVA de Teatre 2019 i de la Crítica 2018. És de la mateixa companyia que farà l’espectacle inaugural (Xirriquiteula Teatre). “Laika” es fa al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Les entrades: a l’Oficina de Turisme o al web guixols.cat/teatre

Espectacles de Nit de mar i de por: dues propostes per aquest dissabte a la nit. La primera a les 22 h, davant de mar: La Industrial Teatrera omplirà l’amfiteatre mariner del racó de Garbí (platja de Sant Feliu) amb “Herència”, un show de mim i clown. Posteriorment, a les 23.30, un clàssic de la Fira del Conte: els contes per a adults. En l’escenari habitual, el cementiri municipal, amb un espectacle titulat “Bruixes i dones fosques”, amb Assumpta Mercader i Maria Carretero.

Diumenge: El certamen enfilarà la darrera jornada amb tallers i propostes destacades com l’obra de teatre, Jet Lag, a les 12 h a la plaça del Puig (Cia Iluya).

Tancament de la fira: La companyia “Campi qui pugui” convidarà a tothom a gaudir de l’espectacle itinerant Cacos, des de la Rambla del Portalet fins a la Rambla. La representació s’acabarà amb un granissat i orxata.

Més informació sobre la fira i els horaris detallats a www.guixols.cat/conte.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.