Els càmpings locals auguren un estiu excel·lent en una temporada plena de novetats

Els càmpings de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró continuen invertint en les seves instal·lacions per a oferir la màxima qualitat

Després d’una Setmana Santa extraordinària, on es van assolir dades d’ocupació similars a les de la prepandèmia o superiors, i una satisfactòria afluència de visitants en les darreres setmanes gràcies al temps estival que ha fet, els càmpings del municipi preveuen un estiu immillorable.

Actualment, les reserves pels mesos de juliol i agost van a molt bon ritme. La directora del Càmping Valldaro, Marina Mestres, diu que ja estan en un 95% d’ocupació per aquests mesos. Inclús, durant el juliol, que acostuma a ser un mes de reserves d’última hora.

Des de l’inici de la temporada, el sector està recuperant la “confiança” del client internacional, que fa estades més llargues i fora dels mesos punta. També es treballa per “fidelitzar” el català, que la pandèmia ha acostat als càmpings.

El client internacional –sobretot, holandès, alemany, belga o suïs- està “tornant” i el perfil sènior és el que fa un gruix més important de pernoctacions. A més, cada vegada hi ha més clients que busquen experiències i el sector dels càmpings actua constantment per reinventar-se i complaure en els seus clients.

El sector augura una magnífica temporada turística amb xifres que podrien superar els resultats d’abans de la pandèmia i enfronta diversos reptes com la professionalització del personal i la formació d’equips de treballadors qualificats.

Una aposta per la qualitat i els millors serveis

Els càmpings de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró són un referent en qualitat, innovació, sostenibilitat, familiaritat i millores constants per oferir a la seva clientela una experiència única.

Marina Mestres, directora del Càmping Valldaro, ens ha explicat que des d’aquest any són el primer càmping del Baix Empordà que s’ha certificat en accessibilitat turística, un esforç que s’afegeix a la resta de certificacions en qualitat i sostenibilitat que renoven cada any. I a banda de la permanent inversió en manteniment de les instal·lacions, s’han creat noves opcions d’allotjament i serveis per atendre la demanda dels seus clients i atraure nous mercats. Aquesta temporada han inaugurat un sector de parcel·les Premium Plus amb una zona de bany, parcel·les més grans i accés individual de llum i aigua així com altres serveis comuns. Aquest estiu també disposaran d’una nova gelateria i una nova família regenta el bar-restaurant del Mini Golf, Angy i Quim. També serà la segona temporada amb el parc aquàtic obert, que s’ha convertit en el primer de les seves característiques a la Vall d’Aro.

Imma Gelabert, directora del Càmping Riembau, ens ha explicat que, aquesta temporada, a banda del manteniment permanent, han posat en marxa un espai polivalent. L’objectiu d’aquesta acció és allargar la temporada i oferir nous recursos a públics especialitzats.

Luca Pinto, del Càmping Castell d’Aro, ens ha contat que han incorporat una nova àrea de parcel·les i disposaran d’una Food Truck. També han renovat la imatge de l’establiment.

Carlos Gallego, director del Càmping Vall d’Or ens ha detallat que han millorat el servei de supermercat, han reformat i actualitzat l’àrea de Mobil Home i han posat al dia les instal·lacions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.