Una vintena de països representats en el 3r ITF Platja d’Aro 365

El Torneig Internacional de Tennis Femení es disputa fins diumenge a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro

Les instal·lacions del Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro acullen durant tota la setmana els partits del 3r Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365 amb la participació de 64 tenistes d’arreu del món procedents d’una vintena de països. Podeu consultar el llistat aquí.

Cada dia es pot veure sobre les pistes de terra batuda del club platjarenc jugadores molt importants i grans promeses del tenis femení mundial, oferint un gran espectacle esportiu. Podeu consultar el calendari i l’horari dels partits aquí.

Un Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365 que, per segon any consecutiu, està dotat amb 25.000 dòlars. En la primera edició la dotació va ser de 15.000 dòlars.

El torneig platjarenc, a més, per primera vegada, tanca el Circuit Costa Brava Pirineu de Girona amb tres seus a les comarques gironines (Castell-Platja d’Aro, la Bisbal d’Empordà i Tossa de Mar) i que s’ha convertit en el primer circuit de les seves característiques a l’Estat.

Una setmana on la població i les insta·lacions del Club viuen un gran esdeveniment esportiu amb projecció internacional i que es retransmet a través de diferents canals i plataformes de televisió.

L’ITF està obert a tothom. L’accés és lliure i gratuït. En la segona edició va rebre un miler d’espectadors i espectadores de totes les edats. Enguany, com a novetat, també s’ha convidat diverses escoles de la zona perquè assisteixin a alguns dels partits.

El Club Tennis d’Aro i l’Ajuntament, organitzadors de l’esdeveniment, conviden a tothom a gaudir d’una de les cites esportives de la temporada a la Costa Brava.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.