El càmping Valldaro de Platja d’Aro inverteix 500.000 euros en una nova àrea de tobogans aquàtics

Es tracta del primer establiment campista de la Vall d’Aro a disposar d’una oferta d’aquestes característiques

El càmping Valldaro de Platja d’Aro ha estrenat aquest estiu una zona de tobogans aquàtics a l’interior de les seves instal·lacions, una oferta d’atraccions aquàtiques que fins ara no existia a la Vall d’Aro. La inversió s’ha apropat en els 500.000 euros.

Amb l’obertura de la zona d’atraccions aquàtiques, l’establiment platjarenc, que té més de cinquanta anys d’història, disposa de sis piscines per a totes les edats i gustos, algunes tematitzades, i un gran jacuzzi.

Els nous tobogans s’han instal·lat en una nova piscina de 350 metres quadrats i una fondària de 25 cm, que la fa perfecte pel gaudi de grans i petits. El parc està format per quatre tobogans. Els més alts tenen una altura de 4 metres. Una de les atraccions té 21 metres de longitud. Les quatre instal·lacions incorporen el sistema “aquafren” que suavitza l’arribada dels usuaris al final del recorregut. Les roques, la cascada i els jardins del càmping li donen un aire tropical.

Els càmpings gironins, aquesta temporada, han invertit 21 milions per a reforçar la seva oferta com a gran motor turístic. Les principals novetats estan vinculades a la sostenibilitat i la qualitat, més allotjaments, i més oferta familiar, com són els parcs freestyle per a patinets i les piscines de tobogans. També s’ha millorat la digitalització i la plataforma de venda per internet.

Ocupació turística molt alta a la Costa Brava a l’agost

La Costa Brava és una de les zones turístiques de l’Estat que està registrant millors dades d’ocupació. Ens ho ha certificat, Marina Mestres, directora del Càmping Valldaro, que ens ha explicat que al seu establiment, hi ha àrees d’allotjament amb un 100% d’ocupació, especialment, les zones de Mobil Home, un tipus d’allotjament molt demanat des de l’inici de la pandèmia. I arriben a la segona quinzena d’agost amb un 84% d’ocupació i més de 3.600 persones allotjades, amb molts visitants catalans, espanyols i d’altres països com Bèlgica i Holanda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.