Generadors i queixa col·lectiva pels talls de llum de Sant Feliu amb danys al sector comercial i turístic

Avui s’han instal·lat generadors elèctrics després que, des de dissabte, diverses parts de Sant Feliu hagin patit diverses interrupcions en el subministrament, especialment, aquest diumenge

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha reunit aquest dilluns un grup de tècnics municipals per avaluar l’abast dels nombrosos talls de subministrament elèctric que han patit diferents zones de la ciutat des del cap de setmana. Els talls van començar de forma puntual el dissabte. Ahir van ser més persistents i aquest matí encara hi havia alguna afectació.

S’han vist afectats sectors com la zona comercial central de Sant Feliu (carrer Major i entorn) i també el nucli de Sant Pol. Els talls han provocat cancel·lacions i sortides de clients en negocis turístics i comercials, perquè els establiments no han pogut garantir el funcionament dels sistemes d’aire condicionat. La falta de subministrament també ha afectat neveres, ordinadors, cafeteres, sistemes informàtics de facturació, comandes i molts altres equips i aparells.

Reunió d’aquest matí a l’Ajuntament (Font: Ajuntament)

Des de l’Ajuntament s’ha fet una crida a tot el sector empresarial afectat perquè notifiqui les afectacions i s’estan reunint les que s’han registrat a tot Sant Feliu per articular una queixa conjunta contra Edistribución (Endesa) distribuïdora d’electricitat. En aquest sentit, s’ha habilitat un email tallsllum@guixols.cat perquè tots els particulars que han patit talls de llum i, conseqüentment danys o pèrdues, ho comuniquin al consistori.
A més, s’ha habilitat un qüestionari amb aquest fi.

El consistori recorda que la presentació d’una queixa col·lectiva no substitueix les accions individuals que cada empresa o particular pugui exercir pel seu compte amb asseguradores i respectives companyies comercialitzadores de llum.

Pel govern local “és intolerable que hi hagi una xarxa de distribució elèctrica tan deficient, amb uns preus de tarifa cada cop més elevats, i que cada estiu dóna problemes en dates estratègiques pel turisme”.

Per fer front a les incidències que encara no s’havien resolt, aquest matí, la companyia elèctrica ha instal·lat generadors elèctrics.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.