Primera trobada amb les famílies d’en Xalarí i la Xalarina junts

Durant la Festa Major de Platja d’Aro es va fer la presentació de la nova mascota de turisme familiar, la Xalarina, però els dos germans encara no havien aparegut plegats

Nens i nenes de totes les edats s’han acostat fins a la Plaça de Sant Pol de S’Agaró, aquest dilluns al vespre, per maquillar-se com els seus personatges preferits i fer-se la primera foto amb el Xalarí i la Xalarina junts.

En Xalarí va néixer l’any 2016 i des d’aleshores ha esdevingut el referent de les activitats familiars a la vila. Anima totes les propostes de turisme familiar, és la imatge que promociona diversos serveis destinats a les famílies, i fins i tot té un peluix, una cançó, vídeos, unes gimcanes, jocs i material didàctic.

Aquest estiu, la família ha crescut i ha nascut la petita Xalarina, que també s’ha guanyat ràpidament l’estima de petits i grans, per la tendresa que transmeten i les seves ganes de jugar amb els menuts. La seva presentació en societat va tindre lloc dijous passat dins els actes de la Festa Major de Platja d’Aro, però encara no havien aparegut junts.

Amb la incorporació de la Xalarina, l’àrea municipal de Turisme ha creat un nou regal, que se suma en el marxandatge d’en Xalarí. Són unes calcomanies, on apareixen els dos germans, que les famílies poden aconseguir completant la gimcana familiar de S’Agaró, que ha canviat la numeració de les pistes i la ubicació d’una part de les plaques del joc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.