Un Concurs de dibuix de Sant Jordi per a tota la família

El certamen s’amplia a totes les edats en la seva 25a edició

Fins dissabte, 17 d’abril, en horari de la Biblioteca Mercè Rodoreda, es poden presentar les il·lustracions del tradicional Concurs de dibuix de Sant Jordi.

La principal novetat d’enguany, que coincideix amb la 25a edició del certamen, és l’ampliació de les categories al públic juvenil i adult. Per tant, hi poden participar tots els membres de la família, des dels infants a partir de tres anys fins als més grans.

La categoria infantil agrupa els nens i nenes de 3 a 12 anys. La modalitat juvenil de 13 a 17 anys i, per últim, la categoria d’adults a partir de divuit anys. El tema, per tothom, és Roses i Llibres. Cada participant només pot presentar un dibuix.

Els participants hauran de recollir a la Biblioteca la plantilla per a realitzar el dibuix a casa. La data límit per portar el dibuix a la Biblioteca serà el 17 d’abril en horaris de biblioteca.

Els nens escolaritzats al municipi (Escoles Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro) han rebut la plantilla per participar a través del seu centre. La resta, poden demanar-la directament a la Biblioteca Mercè Rodoreda.

El jurat avaluarà aspectes com l’originalitat i el jurat atorgarà a les millors obres de cada categoria un val de compra per a la Llibreria Susana de Platja d’Aro. Hi ha més de 800 euros en premis i una dotzena de premis diferents.

Els guanyadors i guanyadores es proclamaran el dia de Sant Jordi i les obres guanyadores seran exposades a la Biblioteca a partir del dia 23 d’abril.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.