Dues setmanes més amb confinament municipal i fortes restriccions

Les restriccions post-nadalenques s’allargaran fins a la mitjanit del 8 de febrer

Dimecres passat el PROCICAT va acordar allargar les restriccions que es van posar en marxa el 7 de gener dues setmanes més, és a dir, fins a les 00:00 hores del dia 8 de febrer. 

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunyala, dissabte, va publicar la resolució del departament de Salut per la qual es prorroguen catorze dies més les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

A partir d’aquest dilluns continuarem amb les mateixes restriccions postnadalenques fins al diumenge, 7 de febrer, inclòs, que afecten l’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya; la mobilitat entre municipis; la mobilitat nocturna; els desplaçaments personals; els horaris de tancament; les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social; les empreses de serveis i comerç minorista; els actes religiosos i cerimònies civils; l’ús del transport públic; les activitats culturals; d’espectacles públics, recreatives i esportives; les activitats relacionades amb el joc; les activitats docents universitàries; equipaments cívics; congressos, convencions, fires comercials i festes majors; o activitats populars i tradicionals, entre altres.

Podeu consultar-les, en detall, aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.