Espai de Creixement Personal

Qui és Déu?

Cada religió té el seu Déu i cada Déu té el seu nom.

El cas és que no és qüestió de creure en un Déu que està a fora de nosaltres, com una persona o com alguna cosa que sigui matèria i que invoquem perquè ens faci els miracles amb la seva barita.

Déu és ENERGIA, i l’energia està sempre viva i arreu. Vol dir que cal sentir-ho dins nostre. D’aquesta manera el veurem en tot el que està a l’abast de la nostra vista i El podem sentir amb una sensació de plenitud total, de calma, de benestar i de pau.

Ja vam dir que si volem amor, només hem de ser amorosos, si volem respecte, només hem de donar respecte, etc. Si volem sentir-ho i veure-ho, només caldrà ser tot el que volem i veurem el nostre Déu. És l’expressió màxima de l’AMOR. És en el cel, en els arbres, en els ocells, en tota la natura, en tota la gent bonica que ens trobem i que és reflex nostre. I encara que hi hagi situacions desagradables, sempre està en nosaltres acompanyant-nos en tot el que calgui i durant tot el nostre aprenentatge.

Sempre té una explicació per a tot, sempre té una raó per fer-nos trobar un camí, unes persones, unes circumstàncies que ens portin al final d’un entrebanc.

Estem a la Terra per aprendre uns valors que ens aportin l’evolució que necessitem per eliminar els nostres Karmes (mal camí) i comprendre el nostre Dharma (bon camí). Naixem per gaudir dels plaers de la vida, assolir la felicitat i entendre el camí de menor resistència per abastar a ella.

Quan entenem tot això i assimilem que hi arribem amb les dificultats que van sorgint, però les acceptem amb amor perquè sabem que es requereixen per una finalitat específica, les podem superar amb facilitat i amb més rapidesa perquè tenim la seguretat que Déu, com qualsevol pare, tot ho fa amb la màxima expressió d’amor per als seus fills, tot i que és dur, però necessari.

Un pare sempre vol la felicitat per als seus vailets, però, no és donant-los tot, que els hi farà adquirir, sinó deixant-los volar, donant-los el poder de l’equivocació, fent-los caure perquè tornin a aixecar-s’hi sols i forts per què el dia que toqui, puguin seguir endavant i segurs dels seus passos, per ser adults equilibrats i coherents.

Déu és el Pare de tothom. Sempre està al nostre costat i sempre ens perdona. Exactament com un pare de carn i ossos. Però sempre manté el seu estat pur d’energia no física. Si puc veure Déu arreu, vol dir que visc «en» amor. Aconsegueixo viure embolicada d’amor i tot podrà agafar color a la meva vida. Començaran a desaparèixer les adversitats, els inconvenients i començaré a fluir. Cada vegada serà tot més fàcil, cada situació serà més agradable i podrem viure en harmonia fruint de la il·lusió de la nostra existència.

Per això «gràcies, Déu per obrir els ulls cada matí i apreciar la teva bellesa en tot!» Allà a on deixi caure la meva atenció, allà veuré l’Energia present i en costant moviment. L’Amor que ens acompanya cada moment i ens recorda que som mereixedors de tota l’abundància que posseeix l’Univers.
Vivim aquí i ara, cada segon especial, únic i convençuts que sempre estem acompanyats del Déu en el qual volem que sigui la nostra Font, la nostra Energia impulsadora que sempre ens estima.

«Així en la terra com es fa en el cel»: Tot el que és a dalt (Paradís) és a baix (Infern). No existeixen paradís i infern en si, tot és dualisme. Sempre hi ha dos oposats que fan l’equilibri. Nosaltres som els qui decidim el que alimentar amb la nostra actitud.

Gràcies, Déu, per entendre que jo i tu som el mateix: AMOR.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.