Els clubs, entitats i esportistes es tornen a mobilitzar a favor de l’esport

Per segon dissabte consecutiu s’han concentrat a Platja d’Aro per reclamar que s’aixequin les restriccions en l’activitat esportiva perquè la consideren essencial

Igual que dissabte passat, 16 de gener, a les dotze del migdia, diverses entitats, clubs esportius i esportistes de Castell-Platja d’Aro han tornat a sortir al carrer per mostrar la seva indignació amb les restriccions que afecten el sector de l’esport a causa de la pandèmia i defensar l’activitat esportiva.

A diferència de la setmana passada, la concentració no s’ha dut a terme en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Aquesta vegada, la crida de la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’, que promou les mobilitzacions, ha estat davants dels ajuntaments.

Els representants del món esportiu han llegit una carta adreçada en els representants de totes les corporacions municipals del país.

A l’acte hi havia representació del Club Natació Riembau, Club Twirling Platja d’Aro, Platja d’Aro Korfbal, Escola de Vela del Club Nàutic Port d’Aro, D’Aro Boxing Club i el gimnàs Verbagym. També diferents regidors i regidores del consistori platjarenc.

En paral·lel a les mobilitzacions de carrer, es pot firmar el manifest de la plataforma a change.org. En el manifest, que ja han firmat més d’11.700 entitats i persones, es demana que no es criminalitzi l’esport de base i amateur i es reivindica que l’esport és segur i necessari per al benestar físic i mental així com pels valors que transmet. Podeu llegir-lo i adherir-vos al manifest aquí.

Esport, Comerç i Cultura, un sol crit d’auxili

L’Associació d’Empresaris i Culturejant també s’han unit a l’acció de protesta per defensar el comerç i la cultura. El president de l’Associació d’Empresaris, Manel Canadell, acompanyat d’empresaris de la població, ha llegit un manifest i, la representant de Culturejant, Gemma Guissado, també ha expressat el suport de l’entitat al món de la cultura i sectors afectats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.