Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Calonge-Sant Antoni fan front comú en la gestió de la pandèmia

Els alcaldes i l’alcaldessa aquest matí han explicat que volen que l’Estat i la Generalitat tinguin en compte la realitat territorial i econòmica de la zona i reclamen ajudes urgents pels sectors afectats

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez; l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas; l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes; i l’alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, aquest matí, han recordat que els quatre municipis comparteixen una realitat econòmica estructural on el principal motor és el sector serveis i les activitats que se’n deriven. Una realitat econòmica i social que no és comparable amb altres zones i ciutats catalanes com Barcelona.

També han reclamat l’arribada urgent d’ajudes per tots els sectors afectats com la restauració, el comerç al detall, allotjament, oci i els serveis en general, que majoritàriament són gestionats per empreses familiars, autònoms i PIMES. Inclús, creuen les quatre administracions podrien fer una gestió directa de les ajudes.

Les quatre corporacions municipals, també, han proposat a l’Ajuntament de Palamós que s’uneixi a la seva iniciativa.

Tot seguit, podeu veure la carta que els quatre ajuntaments faran arribar a diferents conselleries de la Generalitat de Catalunya i ministeris del Govern Espanyol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.