Sis xerrades per a mares i pares dins el Cicle Famílies Nodridores 2020

Les sessions són gratuïtes i la primera es fa avui dijous, 12 de març

Fins al 21 de maig, amb inscripció prèvia i places limitades, se celebra una nova edició del Cicle Famílies Nodridores de Castell-Platja d’Aro, que promou la Comissió d’Infància de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

A partir d’avui, 12 de març, s’han programat sis xerrades adreçades a famílies amb nadons, infants, adolescents i joves. Es tractaran temes com la comunicació, relacions, joc, menús o estudis, entre altres. Les xerrades van a càrrec de professionals i experts en cada matèria.

Calendari 2020

Dijous 12 de març (21 h) a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro:
Comunicació en família. 30 manaments per tractar amb adolescents, adreçada a famílies amb fills adolescents; i a càrrec de Juanjo Fernández, consultor pedagògic, escriptor i conferenciant, llicenciat en Filosofia i Lletres. Inscripció prèvia a joventut@platjadaro.com.

Dilluns 23 de març (15 h) a la Llar Infants Municipal de Platja d’Aro amb el títol Qui decideix? Qui pren realment decisions?, adreçada a famílies amb fills de 0 a 6 anys, a càrrec d’Anna Serra Dolcet, psicopedagoga, formadora en educació conscient i creixement interior i terapeuta personal i familiar. Inscripció prèvia a llarinfants@platjadaro.com.

Dimecres 22 d’abril (17 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro Posem la mirada en les relacions familiars. La parella en la criança i la relació de germans, per a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Carlota Sala, assessora de criança natural i educació conscient, instructora de ioga i mare homescholer. Inscripció prèvia a espaisfamiliars@platjadaro.com.

Dissabte 25 d’abril (11 h) a la Casa Lila de Platja d’Aro amb el taller de cuina familiar: Planifica’t i comença el teu canvi. Com organitzar el menú familiar de la setmana de manera saludable cuinant tres hores, per a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Cristina Padrós, assessora de lactància materna i de cuina saludable. Inscripció prèvia a espaisfamiliars@platjadaro.com.

Dimarts 12 de maig (16.30 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro Jugar i ser. La importància del joc en la infància i el paper de l’acompanyament com a pares i mares, adreçada a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de
Jordi Mateu pare de quatre fills, membre del Centre Assessorament i Investigació d’Educació Viva, col·laborador de la Xarxa Educació Lliure, mestre, formador de professorat i assessor de centres educatius. Inscripció prèvia a casalila@platjadaro.com.

Dijous 21 de maig (21 h) a l’institut Ridaura de Castell d’Aro Com motivar els nostres fills en els estudis, adreçada a famílies amb fills adolescents, a càrrec de Carles Ventura, diplomat en Coaching a joves i persones del seu entorn, Youth Impact Diploma a The Coaching Academy (Anglaterra), coach
certificat per la International Coach Federation, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE. Inscripció prèvia a joventut@platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.