Comença la campanya gastronòmica de La Cullera i el Bacallà

13 restaurants de Platja d’Aro participen en aquesta edició 2020

Fins al Diumenge de Rams, 5 d’abril, se celebra a Castell-Platja d’Aro la tercera edició de les propostes gastronòmiques dedicades al bacallà, per gaudir-ne amb cullera.

En aquesta edició, ha disminuït el nombre d’establiments adherits a la campanya. Si a la segona edició eren divuit (cinc més que en la primera), en aquesta tercera edició són tretze.

La forquilla de preus va dels vint als trenta-cinc euros i cada restaurant ofereix un entrant i postres a escollir amb un plat principal de bacallà acompanyat de pa, aigua, copa de vi o cervesa amb l’IVA inclòs.

Dins la carta de propostes hi ha Arròs caldós o paella de bacallà, Bacallà amb samfaina, Bacallà confitat amb carxofes i cebetes, Bacallà sobre cremós de nap amb ceba i botifarra negra, Morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo, Estofat de bacallà trufat, Bacallà amb gules i mango, Lasanya de bacallà, Bacallà a la planxa amb pastís de patata o a la mussolina, Bacallà confitat amb concassé de tomàquet i alfàbrega amb cruixent d’olives, Faves i bacallà, Bacallà a la mousse d’all, “Bacallà daurat” en la seva salsa amb toc de safrà i olives negres, Bacallà gratinat amb verdures saltades i parmentier de carabassa o Caldereta de bacallà amb llagostins i bolets. ⠀ ⠀

Les propostes gastronòmiques de la Cullera i el Bacallà és una iniciativa d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i
Oci Nocturn.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.