Cues en els supermercats, prevenció en els comerços i establiments tancats

Així viu la Vall d’Aro el confinament i la pandèmia del Coronavirus

Els supermercats s’han convertit en centres de peregrinació de moltes famílies que volen abastir-se d’aliments bàsics. Des de fa dies, moltes seccions de productes d’alimentació bàsics i de llarga caducitat s’esgoten ràpidament.

Abans de la seva obertura, ja es formen llargues cues davant d’aquests establiments que, en alguns casos, permeten una entrada controlada dels clients per evitar aglomeracions a l’interior i situacions de risc per a la plantilla i els mateixos clients, que viuen amb inquietud i nervis l’emergència del Coronavirus.

Les autoritats insisteixen a fer una crida a la calma i asseguren que l’abastiment a les superfícies comercials està garantit.

Malgrat que s’està ordenant el tancament de molts tipus d’establiments i empreses, els supermercats i les farmàcies seguiran obertes. A la farmàcia que hem pogut visitar, la farmàcia Casanovas de Sant Feliu de Guíxols, s’han adoptat mesures preventives amb la instal·lació de cintes que generen una distància de seguretat entre la clientela i els treballadors, que usen guants de goma. També s’ofereix informació sobre la pandèmia mitjançant pantalles informatives.

En altres establiments que continuen oberts, els treballadors i les treballadores atenen al públic amb màscares i guants per minimitzar el risc de contagi.

Altres establiments i empreses ja han abaixat les persianes a l’espera que les autoritats autoritzin la reobertura.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.