Castell-Platja d’Aro i S’Agaró desèrtic pel Coronavirus

Només estan oberts els supermercats i les farmàcies

Un dissabte a la tarda a Platja d’Aro. Sense comerços oberts i ningú al carrer, quan hauria d’haver-hi milers de persones gaudint de l’oferta comercial i de lleure i passejant pels principals eixos comercials. Una buidor que es repeteix a S’Agaró i Castell d’Aro. Només ens hem creuat amb petits grups de persones i el trànsit és molt menor al d’un dissabte qualsevol.

La sensació és que tothom està a casa, com si es fos la Nit de Nadal. Però no. Tothom està a casa, en família, pel Coronavirus. Pendent de les notícies que arriben sobre l’emergència i les mesures que s’extremen amb el pas de les hores per a frenar la propagació del virus.

Només es respira una mica de moviment en els supermercats i les seves zones d’aparcament. Les cues d’aquest matí han desaparegut. Sembla que els ciutadans han pres bona nota de la necessitat de confinar-se a casa.

L’Ajuntament també ha creat perímetres de seguretat en els parcs infantils amb cintes i cap servei municipal funciona.

Pendents de la compareixença del president Pedro Sánchez

La comissió tècnica municipal que fa el seguiment de l’emergència, està pendent de la compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha d’explicar les mesures que s’aplicaran amb l’activació de l’Estat l’Alarma. Aneu amb compte amb les filtracions que han sortit fins ara perquè no són oficials ni definitives. L’alcalde, Maurici Jiménez, ens ha explicat que, un cop hagi finalitzat la compareixença, la comissió es reunirà per a concretar les mesures que s’aplicaran en clau municipal a partir d’aquest diumenge.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.