Controls i més presència policial a la Vall d’Aro per l’Estat d’Alarma

L’Estat d’Alarma per contenir la pandèmia del Coronavirus limita la mobilitat al màxim llevat d’alguns casos concrets

A partir d’aquest diumenge, s’ha fet visible un increment de la presència policial a la Vall d’Aro, per exemple, amb l’activació de controls policials en els vehicles que entren i surten de Sant Feliu de Guíxols o el reforç de la presència policial a Castell-Platja d’Aro perquè, amb l’activació de la fase d’alerta, tota la plantilla de la Policia Local ha d’estar disponible i hi ha deu agents fixes les 24 hores del dia de servei.

A Sant Feliu de Guíxols, els controls policials, de moment, són informatius perquè els ciutadans prenguin consciència de la necessitat d’evitar al màxim els desplaçaments. Durant l’estat l’alarma, se’n faran a qualsevol punt de la ciutat i també a vianants. Tota la plantilla de la Policia Local ganxona també ha d’estar disponible sempre perquè els cossos de seguretat es consideren serveis essencials en el marc de l’estat d’alarma.

A Santa Cristina d’Aro, el cos de la Policia Local està duent a terme una tasca informativa per advertir en els ciutadans que no es queden a casa, que s’han de confinar en els seus domicilis en compliment de les mesures de l’estat d’alarma. Tota la plantilla també està operativa.

Aquest dilluns, 16 de març, s’ha de celebrar una reunió per a coordinar un operatiu conjunt de les Policies Locals de la Vall d’Aro i l’Àrea Bàsica Policial de Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols.

Controls a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge

Recordem que l’estat d’alarma anunciat aquest dissabte al vespre pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, estableix que els ciutadans només poden circular per les vies d’ús públic per comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; l’assistència a centres de salut; desplaçament al lloc de treball; retorn al lloc de residència habitual; assistència de grans, menors, persones amb dependència i persones amb discapacitat; desplaçament a entitats financeres o d’assegurances; fer gasolina o per causa de força major. La circulació s’ha de fer individualment i només acompanyat si es té mobilitat reduïda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.