Primer dia laborable en el marc de l’estat d’alarma

Serveis municipals i moltes empreses afectades per les mesures i grans restriccions en la mobilitat

Divendres es van començar a aplicar les primeres mesures. Però sota el règim de l’estat d’alarma, les mesures s’han extremat. Coincidint amb el primer dia laborable sota l’excepcionalitat del decret del govern espanyol, us recordem les mesures que s’apliquen a Castell-Platja d’Aro i quins serveis teniu a la vostra disposició.

Equipaments culturals i turístics

Tancament de la Biblioteca Mercè Rodoreda, l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, i els espais expositius del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i la Masia Bas de Platja d’Aro

Oficines municipals

Tancament de totes les oficines municipals en relació amb l’atenció directa al públic. En l’horari habitual de cada servei es realitzarà atenció telefònica a la ciutadania i també s’hi podrà contactar per correu electrònic.

Novetat d’aquest dilluns! L’Oficina d’Atenció Ciutadana (Registre d’Entrada i Padró) de la Casa de Vila no atén presencialment. Els tràmits es poden realitzar via en línia. http://ciutada.platjadaro.com/e-tram

Novetat d’aquest dilluns! L’atenció personal al Registre Civil tampoc es realitza presencialment. Els tràmits es poden realitzar via en línia. http://ciutada.platjadaro.com/e-tram

Novetat d’aquest dilluns! S’anul·la l’atenció personal de l’alcalde i les regidores i regidors de l’equip de govern. Tanmateix, hi ha altres canals per contactar amb l’alcalde, Maurici Jiménez, com les xarxes socials. Accés en el Facebook de l’alcalde, Maurici Jiménez.

Consultori local de Castell d’Aro

Tancament del servei per concentrar personal i equipament al Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro.

Suspensió de l’activitat escolar i docent

No hi ha classes a les dues Llars d’Infants Municipals situades a Castell d’Aro i Platja d’Aro; a les escoles d’educació infantil i primària del municipi Els Estanys, Fanals d’Aro i Vall d’Aro; a l’institut de secundària Ridaura i al PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro.

Suspensió de les activitats esportives organitzades per l’Ajuntament o d’aquelles que desenvolupen clubs i entitats en equipaments esportius municipals que resten tancats al públic (Palau d’Esports i Congressos, Sala Polivalent, Camp de Futbol Municipal).

Suspensió de totes les activitats, cursos, tallers, presentacions, etc. que es desenvolupen en equipaments municipals (Centres Cívics, Biblioteca Mercè Rodoreda, AROimpulsa, Sala d’Actes, etc.).

Suspensió dels serveis i activitats de La Casa Lila, Casal Prejúniors, Casal Júnior, Casals de Joves i Espai Jove, Espai Nadó, Espais Familiars, Espai de massatge i moviment.

Suspensió d’activitat de l’Escola Municipal d’Art, Escola Municipal de Música, Aula d’Adults i cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Tancament i clausura de diversos espais públics

La mesura afecta els parcs infantils, els Parcs Urbans de Salut, els d’exercici físic a l’aire lliure, l’skate park i el Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

També estan tancades les fonts d’aigua de boca.

Mobilitat molt limitada

La mobilitat es limita a determinades activitats: adquisició d’aliments, productes farmacèutics de primera necessitat, entitats financeres i assegurances, desplaçament al lloc de treball, anar a fer gasolina, retorn a residència habitual, atenció i cura a menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables. Qualsevol altra activitat anàloga es farà individualment excepte l’acompanyament a persones amb discapacitat o altra causa justificada.

Activitat comercial limitada

Només poden obrir els comerços d’alimentació i productes de primera necessitat, productes farmacèutics, mèdics, òptiques, productes ortopèdics, higiènics, premsa, combustibles, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, tintoreries i comerç per internet. Les perruqueries, finalment, no obriran i només es prestarà servei a domicili.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.