Un bar denunciat a Platja d’Aro per resistència al tancament quan ja s’havia decretat el confinament

La Policia Local avui farà arribar la denúncia a la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya, divendres a la nit, va decretar el tancament de molts establiments i botigues, dins un important paquet de mesures per a la contenció de la propagació del Coronavirus.

A partir d’aquell moment, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va realitzar tasques informatives per a garantir el compliment de la mesura.

Dissabte al matí, durant una ronda a Platja d’Aro, van localitzar un bar amb clients consumint a l’interior. La patrulla va notificar en els propietaris que havien de tancar i la propietat s’hi va resistir, segons han informat fons policials, les quals han mantingut l’anonimat del bar sancionat per a no infringir el reglament de la Protecció de Dades.

Davant la resistència de la propietat, els agents van aixecar-ne l’acta corresponent i avui dilluns es tramitarà la denúncia davant l’òrgan sancionador que és la Generalitat de Catalunya. La propietat s’enfronta a una important sanció econòmica, però no penal perquè, finalment, els mateixos propietaris van accedir a tancar el bar.

Actualment, tot el cos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro està operatiu perquè es tracta d’un servei essencial en el marc de l’estat l’alarma. S’han suspès tots els permisos laborals i el dispositiu policial és equiparable al dispositiu de l’estiu amb un augment de patrullatge al carrer. Tota la plantilla fa torns de dotze hores.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.