Mesures fiscals extraordinàries relacionades amb el COVID-19

En els pròxims dies està previst anunciar-ne de noves

Durant una junta de portaveus de tots els grups municipals, aquest matí, el govern de Castell-Platja d’Aro ha informat de les primeres mesures fiscals extraordinàries relacionades amb el COVID-19. Les mesures s’han d’aprovar en el Ple Ordinari del pròxim dimecres, que se celebrarà a porta tancada.

El primer paquet de mesures inclou l’ampliació de períodes de pagament, compensacions en les quotes de la llar d’infants i menjadors, i nous terminis per sol·licitar bonificacions i subvencions.

Impost Vehicles de Tracció Mecànica

El calendari del contribuent preveu que el termini de pagament va de l’1 de febrer a 30 d’abril. Amb la modificació, aquest període s’allargarà fins al 5 de setembre. Els rebuts domiciliats o càrrec bancari s’efectuarà el 5 de setembre.

Taxa de Terrasses i Ocupació de la Via Pública regulada a l’Ordenança Fiscal número 24

El calendari del contribuent preveu que el termini de pagament va del 5 de juny al 5 d’agost. Amb la modificació, aquest període anirà del 5 de juliol al 5 de setembre. Els rebuts domiciliats o càrrec bancari s’efectuarà el 5 de setembre.

Escoles Bressol i Menjador

També es redueix la quota de la llar d’infants i menjador del mes de març en funció dels dies lectius (de l’1 al 12 de març) i l’import pagat pels dies no lectius, es compensarà amb la primera quota que es generi una vegada reiniciat el servei.

Ampliació del termini de presentació de sol·licitud de bonificacions i subvencions

La presentació de sol·licitud de bonificacions i subvencions per a famílies el prolonga fins al 15 de setembre (abans fins al 31 de març).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.