Castell-Platja d’Aro suspèn les activitats de la gent gran per prevenir el contagi del Coronavirus

La mesura és preventiva i vol protegir un dels col·lectius més vulnerables

Des d’aquest dimarts, i seguint la recomanació dels governs supramunicipals, s’han suspès les activitats per a la gent gran a Castell-Platja d’Aro. La mesura és de caràcter temporal i, segons ha explicat l’alcalde, Maurici Jiménez, pretén “protegir a un dels nostres col·lectius més vulnerables, esperant poder tornar aviat a la normalitat”. L’alcalde ho ha manifestat en el seu compte de Facebook, aquest dimarts a primera hora de la tarda.

Entre les activitats destinades a la gent gran que se celebren en el municipi hi ha classes de ioga, xerrades temàtiques, el Punt de la Gent Gran o tallers diversos.

El mateix batlle, sobre la possibilitat de tancar escoles i instituts, ha recordat que l’Ajuntament no té competència sobre aquesta decisió i l’ha de prendre el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en coordinació amb el departament de Salut.

Les institucions insisteixen en la necessitat d’adoptar mesures per a protegir-se del contagi com rentar-se les mans freqüentment i tapar-se la boca i el nas amb mocadors de paper o l’avantbraç i rentar-se les mans a continuació. Disposeu de molta més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.