Novetats discogràfiques setmana del 9 de març

71 temes son els que hem rebut aquest dilluns i que ja sonen al 102.7 de la FM. Repasseu amb nosaltres els més destacats en aquest article.

Català

De casa nostre ens arriben dos bons temes. El primer es titula ‘Ja no vull’ i ens el porta la barcelonina Meritxell Neddermann. Neddermann descobria a finals de febrer la subtil i melancòlica “Inside” i divendres passat presentava “Ja no vull”, cançó de ruptura de lluminosa dolçor pop i atmosfera ingràvida. Són les prèvies d’un disc llarg que es publicarà el 20 de març i que es titularà “In the backyard of the castle”. Després, tot anirà ràpid: el 10 d’abril actuarà a Benicàssim; el 24, a l’Strenes, i l’endemà, al Cruïlla de Primavera. Aquí el teniu:

Meritxell Neddermann – Ja no vull

També hem rebut el nou treball de Ses Bubotes. El grup mallorquí presenta un original segon videoclip fet a partir de les gravacions dels seus fans amb càmeres i mòbils. ‘Ara que no m’estimes’ pertany al nou disc “Bipolar” del que ja varen treure un senzill anomenat ‘Llévame de vacaciones a Mallorca’. Així sona aquest ‘Ara que no m’estimes’.

Ses Bubotes – Ara que no m’estimes

Mercat hispà

Seguim amb el nostre repàs, ara fent un cop d’ull al panorama en castellà. La jove talent flamenca Indara s’estrena amb un treball en solitari que porta per nom ‘Mírame a los ojos’ i sona així de be.

Indara – Mirame a los ojos

També hem rebut el més nou de Malú, un senzill que porta per nom ‘Cantaré’. Des de Colòmbia ens arriba Carlos Vives, amb un nou tema amb aires de ballenato i un videoclip divertit i dramàtic al mateix temps. Aquí us deixem aquest nou senzill i videoclip que porta per nom ‘No te vayas’.

Carlos Vives – No te vayas

David Otero continua publicant avenços del seu pròxim treball en el qual revisarà diversos temes de la seva discografia. Divendres passat dia 6, va llençar la revisió de la seva cançó ‘Aire’ al costat de Georgina i Funambulista. ‘Aire’, és un dels senzills que el cantant va llançar en la seva època com “David Otero”, i que va compondre al costat de Funambulista el primer dia que es van conèixer.

David Otero & Georgina & Funambulista – Aire

Internacional

Com cada setmana el gruix de les novetats ens arriba del mercat anglosaxó. Com a destacades les novetats de Demi Lovato, que està de tornada i ve amb les piles recarregades. Després d’un temps de silenci va tornar a l’escena musical en la cerimònia dels Grammy a finals de gener, estrenant en directe el seu nou single, ‘Anyone’. Ara acaba de presentar la segona cançó després de la seva aturada professional, ‘I Love Me’, un tema on ens parla de l’amor propi.

Demi Lovato – I love me

Katy Perry no para de treballar i de sorprendre’ns. A la presentació del seu darrer treball Katy Perry va aprofitar la publicació del videoclip de ‘Never worn white’ per anunciar, de manera pública i oficial, que està embarassada del seu primer fill amb Orlando Bloom. Així sona el més nou de la Katy.

Katy Perry – Never worn white

Els Blue October son una de les bandes que més ens agraden. “Oh My My” és el primer senzill del desè àlbum d’estudi de la formació de Houston; “This Is What I Live For”. La cançó es va anunciar a Twitter el 19 de febrer quan la banda va publicar un enllaç i el missatge “BREAKING NEWS!! Ja podeu reservar el nostre darrer treball. Escoltem aquest ‘Oh My My’.

Blue October – Oh My My

Anem acabant el repàs de temes més destacats. Podríem posar-vos moltíssimes més novetats, com el més nou de Pitbull amb Blake Shelton, Keith Urban, John Newman, Gorillaz o Selena Gomez. També hi ha nous temes de Martin Garrix o Turbotronic pels més marxosos. Us deixem amb Lianne La Havas, cantautora londinenca que va presentar nou treball desprès de 5 anys de silenci. El tema, ‘Bittersweet’, va ser presentat a la BBC i va encantar al públic, igual que ens ha encantat a nosaltres.

Lianne La Havas – Bittersweet

I amb aquesta meravellosa cançó us diem adéu per avui. Cuidau-vos molt i ens retrobem la setmana que ve.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.