Avui i demà estan obertes les inscripcions a la Rua de Carnaval de Platja d’Aro

La gran desfilada de carrosses i comparses se celebrarà el dissabte, 22 de febrer

Avui, fins a les 14 h, es poden apuntar les colles de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro mentre que, demà dimarts, serà el torn de les colles d’altres municipis que vulguin participar en la rua.

Durant tot aquest matí, les entitats que coordinen les colles de Carnaval a la Vall d’Aro poden presentar en bloc les inscripcions de les seves colles acompanyades de la documentació necessària.

D’altra banda, a partir de la pròxima mitjanit, s’obre el termini perquè la resta de colles puguin apuntar-se a la desfilada. A partir de les dotze de la nit, es poden presentar els formularis d’inscripció i la documentació requerida mitjançant el correu electrònic carnaval@platjadaro.com. Tanmateix, es reserven 7 llocs per a inscripcions presencials que es poden formalitzar a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, aquest dimarts, entre les vuit del matí i les dotze del migdia.

En els darrers anys, hi ha colles d’arreu de les comarques de Girona que passen la nit davant de l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro per a garantir-se una de les places presencials. Si les set places no s’ocupen, les places vacants es completen amb peticions rebudes per correu electrònic.

La Rua de Carrosses i Comparses d’enguany tindrà el mateix format de les últimes edicions amb una rua matinal i la rua de la tarda. A partir de les onze del matí desfilaran una desena de colles. A la tarda, a partir de les quatre, es farà el tradicional concurs de carrosses i comparses amb la participació de 65 colles. Totes les colles tindran dret a subvenció i només optaran a premi els grups que desfilin a la tarda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.