Moltes compres i molta ràdio

Una setantena d’establiments han participat en la Botiga al Carrer aquest cap de setmana

Dissabte i diumenge s’ha celebrat l’edició d’estiu de la Botiga al Carrer de Platja d’Aro. L’esdeveniment ha reunit una setantena d’establiments de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró en els diferents eixos comercials del centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava.

A partir de mig matí i a les tardes, l’afluència de visitants ha estat massiva. En general, s’ha vist una gran quantitat de gent a tota l’oferta de comerç, oci i lleure del municipi, una imatge que recordava els dies punta de l’estiu.

El bon temps, les temperatures agradables i l’últim cap de setmana abans de la tornada a l’escola han convidat a molta gent a passar el primer cap de setmana sencer de setembre arran de platja.

Durant 48 hores, de punta a punta del dia, s’ha pogut trobar un ampli assortiment d’articles a preus imbatibles. L’oferta comercial s’ha complementat amb jocs en anglès i pinta cares.

Ràdio Platja d’Aro des del Carrer Pineda de Mar

Per primera vegada, l’equip de Ràdio Platja d’Aro ha ofert tota la seva programació del cap de setmana des de la mateixa Botiga al Carrer. Entre les deu del matí i les vuit del vespre, l’estudi del Carrer Pineda de Mar ha dinamitzat tot l’eix comercial de l’Avinguda de S’Agaró amb música, programes especials i entrevistes.

Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris, entrevistat en directe
Els Becaris han realitzat una edició especial de diumenge a la Botiga al Carrer

Els Becaris, Jorge Ríos, Esteve Puigsegur, Rubén Sarabia, Julio Villasis, Sergi Gutiérrez o Larry Romero, amb David González, Joan Girona, Joan Perich i Sergi Marín a la part tècnica, han fet bategar la ràdio des del rovell de l’ou. També cal agrair la col·laboració i suport de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, l’Ajuntament, Jamón Arte, Bocatas Bonini i Maverick Botiga d’Skate i Surf.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.