Novetats viàries davant les escoles de Platja d’Aro

Les mesures es van consensuar amb les AMPAs i els mateixos centres

Dijous comença el curs escolar 2019-2020. La setmana passada, els centres ja van organitzar diferents reunions amb les famílies per explicar-los les novetats i funcionament del pròxim període escolar.

Reunió amb les famílies de P5 a l’Escola Els Estanys

Una de les novetats que s’han trobat moltes famílies que porten els seus fills a l’Escola Els Estanys i l’Escola Fanals d’Aro han estat diversos canvis i millores que s’han realitzat en el carrer Josep Maria Vila, un vial molt freqüentat per les famílies a les hores d’entrada i sortida de l’escola i les activitats extraescolars.

En aquest carrer hi ha la porta d’accés a l’Escola Fanals d’Aro i una de les portes d’accés a l’Escola Els Estanys. També és la porta que fan servir els nens i nenes amb els seus familiars a l’hora de recollir-los del menjador, deixar-los i recollir-los en el servei d’acollida o entrar i sortir de les activitats extraescolars que es fan en el mateix centre.

Les actuacions que s’han fet, consensuades amb les Associacions de Mares i Pares així com els mateixos centres, han consistit en una nova distribució de les places d’aparcament que ha permès guanyar-ne de noves, nou pintat i senyalització i millores d’accessibilitat. L’objectiu és aconseguir un accés més segur, a peu o en transport, fins a les dues escoles.

Les millores s’han dut a terme a tot el carrer

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.