Nova marquesina a l’Escola Vall d’Aro

Els veïns i veïnes van demanar-ho en els primers pressupostos participatius del municipi

La nova marquesina fa 40 m² i té una altura lliure de 3 metres. Ha suposat una inversió de prop de 21.500 euros i permetrà en els alumnes i famílies de l’Escola Vall d’Aro protegir-se del sol o la pluja a l’entrada principal. També millorarà la funcionalitat de l’accés al centre.

Amb la compra i col·locació de la marquesina, l’Ajuntament executa un altre dels projectes que van votar els ciutadans del municipi durant el primer procés de Pressupostos Participatius, l’any 2018. La proposta va rebre un 42.30% dels vots.

Tal com especifica el projecte, la marquesina ocupa una superfície total de 10 x 4 metres, amb una altura lliure al punt més baix de 3 metres, a la façana del centre, i un pendent del 8%. La coberta inclou un sistema de recollida d’aigües a la part posterior.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.