Més agents cívics fins al setembre

L’objectiu dels agents és atendre a la ciutadania, supervisar el bon funcionament dels serveis públics i la via pública o vetllar pel compliment de les ordenances municipals

L’Ajuntament ha doblat, durant la segona quinzena d’agost i la primera de setembre, el nombre d’agents cívics per oferir un millor servei i atenció en els ciutadans i visitants. Altres àrees municipals com la Policia Local o l’Oficina de Turisme també incorporen nou personal durant els mesos d’estiu.

Els agents cívics, que depenen de la regidoria de Serveis i Medi Ambient, vesteixen amb una armilla de color groc fluorescent que porta imprès el nom d’agent cívic.

La contractació dels 3 agents cívics d’estiu s’ha fet mitjançant una empresa privada i estaran operatius fins al 15 de setembre. Desenvolupen la seva tasca a peu, vuit hores cada dia durant sis dies a la setmana, incloent-hi els dissabtes i diumenge.

La seva feina consisteix en portar un control sobre la qualitat dels serveis públics, el compliment de l’ordenança de la tinença d’animals, vigilar l’estat dels elements de la via pública, registrar les deficiències o tramitar les propostes que reben dels ciutadans en els 3 nuclis, entre altres tasques.

La contractació dels agents cívics d’estiu és una prova pilot. Si funciona, l’acció es consolidarà i ampliarà. La seva incorporació també permet a l’equip d’agents permanents destinar més esforços en àmbits on hi ha més feina durant aquesta època com les platges o el sector turístic.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.